Pelvired is een vereniging zonder winstoogmerk met als hoofddoel de bevordering van abdomino-pelvi-perineale revalidatie in België. Daartoe bieden wij onze leden elk jaar een reeks congressen, webinars of elke andere kwalitatieve activiteit op het gebied van de pelvi perineologie aan om de wetenschappelijke ontwikkeling te stimuleren!

Wij stellen ook een verwijzijng naar alle gespecialiseerde kinesitherapeuten en leden van Pelvired in België om een multidisciplinaire en kwaliteitsvolle follow-up van onze patiënten te ondersteunen.

“NEVER STOP LEARNING !”

Doelstellingen van Pelvired:

Het hoofddoel van de vereniging is het promoten en ondersteunen van de ontwikkeling van de bekkenbodem revalidatie.

De multidisciplinaire aanpak is essentieel en is gebaseerd op de integratie van huisartsen, medische specialisten, kinesitherapeuten, apothekers, psychologen, seksuologen en andere medische en paramedische beroepsbeoefenaren.

Pelvired is een dynamische vereniging die regelmatig het laatste wetenschappelijke nieuws/bewijsmateriaal met haar leden deelt. Op welke manier? Door het organiseren van webinars, congressen of elke andere hoogwaardige wetenschappelijke activiteit op het gebied van Pelvi-Perineologie.  

Het doel van Pelvired is dus het bevorderen van Pelvi-Perineale Revalidatie, maar ook het stimuleren van wetenschappelijke ontwikkeling !